عنوان(پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19 (ترکیبهای تجاری))

پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19 با موضوع ترکیبهای تجاری, پاورپوینت بررسی استاندارد حسابداری شماره 19 با موضوع ترکیبهای تجاری, استاندارپاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19 (ترکیبهای تجاری)|1916953|flh1449028|
هم اکنون فایل با مشخصه ی پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19 (ترکیبهای تجاری) وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

عنوان: پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19 (ترکیبهای تجاری)

دسته: حسابداری

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 43 اسلاید

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان استاندارد حسابداری شماره 19 (ترکیبهای تجاری) می باشد که در حجم 43 اسلاید همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی درسهای بررسی موارد خاص حسابداری و استانداردهای حسابداری رشته حسابداری مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:

انگیزه های ترکیب

هدف استاندارد حسابداری شماره 19

ترکیب تجاری

فعاليت تجاري

شیوه های انجام ترکیب تجاری

واحد تجاري‌ اصلي‌

روش خريد حسابداري‌ تركيبهاي‌ تجاري‌

تشخیص واحد تحصیل‌کننده

كنترل‌

نشانه های تشخیص واحد تحصیل کننده

تشخیص واحد تحصیل کننده

بهای تمام شده ترکیب تجاری

ترکيب تجاري‌ شامل‌ بيش‌ از يك‌ معامله‌

به تعویق انداختن تسویه مابه ازای خرید

ارزش منصفانه اوراق بهادار

سایر مخارج‌ علاوه‌ بر مابه‌ازاي‌ خريد

تعديل بهاي تمام شده ترکيب براساس رويدادهاي آتي

تخصیص بهای تمام شده ترکیب تجاری

کاربرد روش خرید

داراییها و بدهیهای قابل تشخیص واحد تحصیل‌شده

حسابداری تحصیل سرقفلی

سرقفلي

استهلاک سرقفلي

عمر مفيد سرقفلي‌ بيش‌ از 20 سال‌

روش و دوره استهلاک سرقفلی

قابليت‌ بازيافت‌ مبلغ‌ دفتري‌ ـ زيانهاي‌ كاهش‌ ارزش‌

خريد مرحله‌اي‌ سهام

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی رعایت گردیده و قالب آن نیز به راحتی قابل تغیر می باشد.



مطالب دیگر:
پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذاییپاورپوینت بررسی آزمايش هاي كيفي اسيدهاي آمينه و پروتئين هاپاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذاییپاورپوینت آشنایی با آنزيم ها پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آنپاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایيپاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائیپاورپوینت بررسی اهميت كنترل مواد غذايي در سطح عرضه و برنامه هاي آيندهپاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذاییپاورپوینت بررسي وضعيت صادرات صنايع غذائي استان خراسان رضويپاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنهاپاورپوینت آشنايي با سيستمHACCPپاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذي (بازدارنده‌ها)پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نانپاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذاییمبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد فرهنگ سازمانی 62 صفحهابعاد و مدل های فرهنگ سازمانی با نگاهی کارکردی در سازمانمبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره کارآفرینی سازمانی 54 صفحهضرورت و اهمیت کارآفرینی سازمانی و بررسی ابعاد و مدل های آن با تاکید بر عوامل موثرمدل های پیاده سازی و اجرای مدیریت دانشمبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش 100 صفحه آپدیت شدهراهبردها و مدل های مدیریت دانش و بررسی چرخه و عوامل موثر بر آنپاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن ( همراه با مثالهای تشریحی)پاورپوینت آشنایی با ترانسفورماتورها پاورپوینت سیستم های کنترل سرقت EAS